Az ősi tolték-mexika kultúra az álmodók kultúrája

2015.02.20 22:19

Az ősi tolték-mexika kultúra az álmodók kultúrája volt, szerencsére napjainkban újra előbukkan eddig rejtett tudásuk. Hogyan látják ők az álmodást?

A toltékok szerint az embernek két alapvető energiateste van: a tonal, az ébrenléti, és a nahual, az álmodó. A tonal a fizikai anyaghoz és az öt érzékszervhez kapcsolódó érzékelés. A nahual minden, ami ezt meghaladja: az, aki valójában vagyunk. Az ébrenlétet és az álmodást azért érzékeljük külön világként, mert a két energiatest elvált egymástól, és ez a legrosszabb, ami az emberrel történhet.

Sergio Magana beszél erről ebben a videóban

 

A weboldalunkon információt, technikákat, tanfolyamokat, forrásokat találhatsz annak érdekében, hogy az életed teljesebbé és örömtelibbé váljon. Ezekkel felismered és alkalmazhatod mindazokat a részeit a személyiségednek és szellemiségednek, amelyet eddig még idegennek éreztél (pl.: nahual, tudatalatti). Ezek segítségével az önbizalmad, a tudatod, az elméd, a gondolataid, a szándékod, a lelkesedésed, a kíváncsiságod és a kreativitásod is szárnyra fog kapni.

Elérhetőség

Lucid - World Álom - Világ lucidwav@gmail.com